قیمت : 6000 تومان
برند : رامک
خرید پستی خامه رامک مقدار 200 گرم
قیمت خامه رامک مقدار 200 گرم
شرکت رامک که فعالیت خود را از سال 1374 آغاز کرده، مأموریت خود را سلامتی از طریق تغذیه تعریف نموده است. پیرو این مأموریت، رامک محصولات مختلف لبنی را در طیفی گسترده، باکیفیت مرغوب و طبق استانداردهای روز دنیا تولید مینماید. خامه محصولی از فرآوردههای لبنی است که از چربی شیر به دست میآید. این محصول بهصورت سنتی به همان شیوه ساخت سرشیر و از س شیر تهیه میشود. خامه ماده غذایی بسیار مقوی است که در کنار تأمین بخش مناسبی از کالری موردنیاز روزانه، به دلیل دارا بودن مواد معدنیای چون کلسیم و فسفر و ویتامینهای محلول در چربی چون ویتامین A، E، D و K بسیار حائز اهمیت است. خامه پاکتی رامک غیر از مصرف بهعنوان صبحانه، در وعدههای دیگر و جهت مصارفی چون آشپزی، شیرینیپزی و در تهیه انواع سسها، دسرها، کیکها، اسنکها و میان وعدهها مورداستفاده قرار میگیرد. شرکت رامک خامههای خود را از مرغوبترین شیر تهیه میکند که سبب حفظ کیفیت محصول در مدتزمانی بیشتر میشود. همچنین رامک با استفاده از روش فرادما (UHT)، پاکت شش لایه و بدون استفاده از مواد نگهدارنده، از سلامت کامل خامهها اطمینان حاصل میکند. نمونههای دیگر این محصول، خامه عسلی و کاکائویی رامک است. خامه رامک میتواند در تهیه انواع غذاها مانند بیفاستروگانف، پاستا، لازانیا، خوراک زبان، چیکن تیکا ماسالا، باتر چیکن، انواع سوپها و اسنکهایی مانند سیبزمینی تنوری، پورهی سیبزمینی و انواع سسها مانند سس سفید یا بشامل، مورداستفاده قرار گیرد. بهعلاوه خامه رامک تاپینگ، روچینه و مکمل مغذی بسیاری از غذاها و طعمدهندههای اشتهاآور است. برخلاف باور عموم، دربسته بندیهای پاکتی از هیچگونه مواد نگهدارندهای استفاده نمیشود. استفاده از تکنولوژی پیشرفته شرکت تتراپک سوئد با بسته بندیهای شش لایهی غیرقابل نفوذ در مقابل رطوبت، نور و هوا، این امکان را برای رامک فراهم آورده که خامههای پاکتیای تولید نماید. قبل از بازشان در شرایط بدون یخچال، در محیط خنک و بهدوراز تابش مستقیم آفتاب قابل نگهداری باشد. لازم به ذکر است نگهداری خامه پاکتی در یخچال و قبل از باز شدن آن، سبب افزایش لذت دهانی آن میگردد. برای اطمینان از سلامت خامههای پاکتی، رامک از شیر درجهیک به همراه بهرهگیری از روش استریلیزه فرادما / Ultra High Temperature، بهصورت مخفف UHT استفاده کرده است. اهمیت استفاده از شیر درجهیک به چگونگی روش UHT مربوط میشود. در این روش، شیر برای مدت 3 تا 5 ثانیه و با دمای 143 تا 145 درجه سانتی گراد حرارت میبیند. در این دما شیرهایی که درجهیک نباشند، بافت یکپارچه خود را از دست میدهند. شرکت رامک که فعالیت خود را از سال 1374 آغاز کرده، مأموریت خود را سلامتی از طریق تغذیه تعریف نموده است. پیرو این مأموریت، رامک محصولات مختلف لبنی را در طیفی گسترده، باکیفیت مرغوب و طبق استانداردهای روز دنیا تولید مینماید. خامه محصولی از فرآوردههای لبنی است که از چربی شیر به دست میآید. این محصول بهصورت سنتی به همان شیوه ساخت سرشیر و از س شیر تهیه میشود. خامه ماده غذایی بسیار مقوی است که در کنار تأمین بخش مناسبی از کالری موردنیاز روزانه، به دلیل دارا بودن مواد معدنیای چون کلسیم و فسفر و ویتامینهای محلول در چربی چون ویتامین A، E، D و K بسیار حائز اهمیت است. خامه پاکتی رامک غیر از مصرف بهعنوان صبحانه، در وعدههای دیگر و جهت مصارفی چون آشپزی، شیرینیپزی و در تهیه انواع سسها، دسرها، کیکها، اسنکها و میان وعدهها مورداستفاده قرار میگیرد. شرکت رامک خامههای خود را از مرغوبترین شیر تهیه میکند که سبب حفظ کیفیت محصول در مدتزمانی بیشتر میشود. همچنین رامک با استفاده از روش فرادما (UHT)، پاکت شش لایه و بدون استفاده از مواد نگهدارنده، از سلامت کامل خامهها اطمینان حاصل میکند. نمونههای دیگر این محصول، خامه عسلی و کاکائویی رامک است. خامه رامک میتواند در تهیه انواع غذاها مانند بیفاستروگانف، پاستا، لازانیا، خوراک زبان، چیکن تیکا ماسالا، باتر چیکن، انواع سوپها و اسنکهایی مانند سیبزمینی تنوری، پورهی سیبزمینی و انواع سسها مانند سس سفید یا بشامل، مورداستفاده قرار گیرد. بهعلاوه خامه رامک تاپینگ، روچینه و مکمل مغذی بسیاری از غذاها و طعمدهندههای اشتهاآور است. برخلاف باور عموم، دربسته بندیهای پاکتی از هیچگونه مواد نگهدارندهای استفاده نمیشود. استفاده از تکنولوژی پیشرفته شرکت تتراپک سوئد با بسته بندیهای شش لایهی غیرقابل نفوذ در مقابل رطوبت، نور و هوا، این امکان را برای رامک فراهم آورده که خامههای پاکتیای تولید نماید. قبل از بازشان در شرایط بدون یخچال، در محیط خنک و بهدوراز تابش مستقیم آفتاب قابل نگهداری باشد. لازم به ذکر است نگهداری خامه پاکتی در یخچال و قبل از باز شدن آن، سبب افزایش لذت دهانی آن میگردد. برای اطمینان از سلامت خامههای پاکتی، رامک از شیر درجهیک به همراه بهرهگیری از روش استریلیزه فرادما / Ultra High Temperature، بهصورت مخفف UHT استفاده کرده است. اهمیت استفاده از شیر درجهیک به چگونگی روش UHT مربوط میشود. در این روش، شیر برای مدت 3 تا 5 ثانیه و با دمای 143 تا 145 درجه سانتی گراد حرارت میبیند. در این دما شیرهایی که درجهیک نباشند، بافت یکپارچه خود را از دست میدهند. خرید خامه رامک مقدار 200 گرم ارزان , خامه رامک مقدار 200 گرم با قیمت ارزان , خرید پستی خامه رامک مقدار 200 گرم, خرید خامه رامک مقدار 200 گرم با قیمت 6000 ,خرید خامه رامک مقدار 200 گرم فقط 6000 ,خرید رامک خامه رامک مقدار 200 گرم , kharid online خامه رامک مقدار 200 گرم , kharid خامه رامک مقدار 200 گرم arzan , qeymat خامه رامک مقدار 200 گرم , خامه رامک مقدار 200 گرم , تخفیف برای خامه رامک مقدار 200 گرم , تخفیف ویژه خامه رامک مقدار 200 گرم , خامه رامک مقدار 200 گرم با تخفیف ویژه , خرید ویژه خامه رامک مقدار 200 گرم دستگاه تصفیه کننده آب آکوآکلیر مدل BLACK RADIX - 2450 به همراه فیلتر بسته 4 عددی تصفیه کننده آب خانگی اس اس وی مدل Smart UltraClear S630 بطری آزمایشگاه مدل BTD ظرفیت 1000 میلی لیتر
تصاویر بیشتر